Prosmt Elektronik

[google-translator]
Anasayfa > Haberler > Yamaha SMT Sanal Gerçeklik Çevrimiçi Showroom Açılıyor
yamaha-resim-sanal-showroom-460x210px
Her zaman açık. Kolay erişim.
360 derecelik görünüm ile Yamaha çözümleri iş başında iş başında

Neus, Almanya – Yamaha Motor Robotics SMT Bölümü, elektronik montaj, inceleme ve komponent işleme için en son teknolojiyi deneyimlemenin etkili bir yolu olan Yamaha SMT Sanal Gerçeklik Showroom’unu açtı. Kayıtlı ziyaretçiler, Yamaha’nın tüm ekipman ve yazılım çözümlerini görmek için istedikleri zaman oturum açabilirler.

Showroom’un 360 derecelik görünümü, ziyaretçilerin ekrandaki makineyi görmelerine, makinelerin çalışmasını izlemek için tıklamalarına ve temel özellikler hakkında daha fazla bilgi edinmelerine olanak tanıyor. Bu arayüzü ziyaret edin, mevcut Yamaha makine sahipleri ve potansiyel alıcılar için ideal videoları izleyin. En iyi performansı elde etme konusunu açıklayan özellikleri ve yetenekleri görün.

Yamaha SMT Sanal Gerçeklik Showroom’unun en önemli parçası, YSP10 printer, YSi-SP krem lehim muayene, YSM20R SMD dizgi ve YSi-V 3D AOI’den oluşan Yamaha’nın Akıllı Toplam Hat Çözümüdür. Ziyaretçiler, görüntüleme alanları arasında serbestçe hareket ederek YCP10 kompakt printeri ve YSM10 yüksek hızlı modüler SMD dizgi makinesini da görebilir. Ürün Hazırlama bölümü, YST-15 depolama kulesi dahil olmak üzere Servis Çözümleri ve Malzeme Yönetimini sunar. Yamaha Kontrol Merkezi, baştan sona ekipman programlama ve performans izleme için en son yazılım yeniliklerini gösterir. Yamaha hakkında genel bilgiler ve indirilebilir broşürler de mevcuttur. 

Yamaha Motor Europe SMT Bölümü Genel Satış Müdürü Daisuke Yoshihara, “Yeni platformumuzda ziyaretçileri ağırlamaktan büyük heyecan duyuyoruz. Neuss, Almanya’daki gerçek showroomumuzun kapıları misafirlerimize her zaman açık, ancak yine de sanal showroom masaüstü veya mobil cihazınızda 7 gün 24 saat kullanılabilir” dedi. “İstediğiniz kadar uzun süre gezinebilir veya bazı gerçekleri hızlı bir şekilde kontrol etmek ve ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta geri dönmek için bir dakikalığına uğrayabilirsiniz. Yerel Yamaha satış temsilcileriniz daha fazla bilgi ve ayrıntılı sunumlar paylaşmaktan memnuniyet duyacaktır. “

Yamaha SMT Bölümü web sitesine kaydolarak showroom’a erişim kolay ve ücretsizdir. Lütfen Yamaha Sanal Showroom adresini ziyaret edin.

Yamaha Robotik SMT Bölümü Hakkında

Yamaha Yüzey Montaj Teknolojisi (SMT) Bölümü, Yamaha Motor Corporation’daki Yamaha Motor Robotik İş Biriminin alt bölümüdür.

Yamaha yüzeye montaj ekipmanı, devre kartlarına monte edilen daha küçük ve çeşitli elektrikli / elektronik parçalara yönelik eğilime ayak uydurmalarını sağlayan “modül konsepti” ile pazarda büyük beğeni toplamaktadır.

Yamaha SMT Bölümü, yüzeye montaj sektöründe tasarım ve mühendislik, imalat, satış ve servisin tek bir kapsamlı sistemde yürütülmesini sağlayan güçlü bir iş yarattı. Ayrıca, krem lehim baskı printerleri, 3D lehim pastası kontrolü, 3D PCB inceleme makineleri, flip çip hibrit yerleştiriciler, dağıtıcılar ve akıllı SMD depolama sistemi. Bu ürün yelpazesi, Yamaha SMT Bölümünün elektrikli / elektronik parça montajı için eksiksiz bir makine serisi sunmasına ve günümüz üreticilerinin çeşitlendirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak için optimum üretim hattı makyajı önermesine olanak tanır.

Yamaha SMT Bölümü, Japonya, Çin, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’da satış ve servis ofislerine sahiptir ve müşteriler için sınıfının en iyisi yerinde satış ve servis desteğini koruyacak gerçekten küresel bir satış ve servis ağı sağlar.

Yamaha SMD İnovasyonları Otomotivde Verimliliği ve Kaliteyi Artırıyor

Yamaha, SMTconnect’te 1 STOP SMART SOLUTION ve gelişmiş yazılımı öne çıkaracak

Yamaha modüler, yüksek verimli çift hatlı premium SMD YRM20DL’yi piyasaya sürüyor