Prosmt Elektronik

[google-translator]
Anasayfa > Haberler > Yamaha, Productronica 2021’de önemli yenilikleri sunuyor
Yamaha Productronica

SMD montajı hızlandırmak ve geliştirmek için yeniliklerden ilham alan ziyaretçiler

Yamaha Motor Europe Robotik Bölümü, elektronik endüstrisinin yeni teknolojileri keşfetmek için bir araya geldiği Münih’teki Productronica 2021’de yüzeye montaj montajı için gelişmiş, yeni çözümler tanıttı.

“Bu yıl Yamaha’ya yaklaşan zorluklara çözüm arayan birçok ziyaretçiyi ağırladığımız için mutluyuz.” Yamaha Motor Avrupa Robotik Bölümü Satış Genel Müdürü Daisuke Yoshihara, şunları söyledi: “Pandemi sırasında müşterilerimizi desteklemeye ve yeni ürünler geliştirmeye devam ettik ve pazarın ihtiyaçlarına cevap vermek için en son yeniliklerimizi sergilemekten mutluluk duyduk” dedi.
 
Yamaha Productronica

Yamaha’nın Productronica 2021’de öne çıkan özelliği, yeni YR serisi dizgi ve denetleme platformları, üretkenliği artırmak ve ürün ve süreç iyileştirmesini sağlamak için veriye dayalı üretim için öne çıkıyor. Programlamayı ve kurulumu büyük ölçüde hızlandırıyor, döngü süresini önemli ölçüde azaltıyor ve en küçük bileşenleri yerleştirirken benzeri görülmemiş doğruluk sağlıyor.

Ziyaretçiler, gelişmiş döner dizgi kafası ve düşük etkili nozulları, son teknoloji hareket kontrolü, gelişmiş görüş ve yenilikçi seçenekleri ile yeni YRM20 yeni nesil mounter’ı gördü. Ayrıca, Yamaha’nın üstün denetim doğruluğunu her tür SMT ekipmanı kullanan müşteriler için erişilebilir kılan yeni YRi-V AOI’ye de tanık oldular. Tek Noktadan Akıllı Çözüm’de yeni Yamaha YR platformlarıyla birlikte görüntülenen en yeni YSP10 premium yazıcı, yüksek hızlı tahta taşıma ve insan müdahalesini en aza indiren, döngü süresini hızlandıran ve üretkenliği artıran yeni seçenekler sunuyor. 

Ziyaretçiler ayrıca özelleştirilebilir Üretim Analitiği Kontrol Paneli ve yeni Yamaha Akıllı Fabrika veri iletişim platformu gibi gelişmiş yazılım araçlarının akıllı üretimi nasıl desteklediğini ve canlı makine durumu, gelişmiş süreç kontrolü (APC), canlı izlenebilirlik ve iki yönlü doğrulama sağladığını gördü. Ayrıca, performansı izlemek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak için ekipman ve süreçlerin kontrolünü basitleştiren yeni YSUP yazılım platformunun faydalarını keşfettiler.

Ek olarak Yamaha, elektronik üreticilerinin artık uygun fiyatlı robot teknolojisini kullanarak tekrarlayan görevleri nasıl otomatikleştirebileceğini gösteren YK-XE SCARA serisini ve lineer konveyör modüllerini gösterdi. LCMR200, parçaların bir montaj hattında veya bir hücre içinde taşınması için esnekliği, basitliği ve verimliliği vurgular. Yamaha’nın 400 mm’den 710 mm kol uzunluğuna kadar çeşitli boyutlarda sunulan rekabetçi fiyatlı YK-XE SCARA robotları, paketleme ile ilgili görevlerin ve montaj işlemlerinin nasıl hafif hale getirileceğini gösterdi.
Daha fazla bilgi için lütfen https://smt.yamaha-motor-im.de/ adresini ziyaret edin.

Yamaha Robotics SMT Bölümü Hakkında
Yamaha Yüzey Montaj Teknolojisi (SMT) Bölümü, Yamaha Motor Corporation’daki Yamaha Motor Robotik İş Biriminin bir alt bölümüdür. Yamaha yüzeye montaj ekipmanı, devre kartlarına monte edilen daha küçük ve daha çeşitli elektrikli/elektronik parçalara yönelik eğilime ayak uydurmalarını sağlayan “modül konsepti” ile piyasada oldukça beğenilmektedir.

Yamaha SMT Bölümü, yüzey montaj endüstrisinde tasarım ve mühendislik, üretim, satış ve servisin tek bir kapsamlı sistemde yürütülmesini sağlayan güçlü bir iş yaratmıştır. Ayrıca Şirket, lehim pastası yazıcıları, 3B lehim pastası denetimi, 3B PCB denetim makineleri, flip chip hibrit plaserler, dağıtıcılar ve dağıtıcılar geliştirmek için servo motor kontrolü ve görüntü (kamera) sistemleri için görüntü tanıma teknolojisi alanlarında temel teknolojilerini kullanmıştır. akıllı SMD depolama sistemi. Bu, Yamaha SMT Bölümünün elektrikli/elektronik parça montajı için eksiksiz bir makine serisi sunmasına ve günümüz üreticilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına cevap vermek için optimum üretim hattı makyajı önermesine olanak tanır.

Yamaha SMT Bölümünün Japonya, Çin, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika’daki satış ve servis ofisleri, müşteriler için sınıfının en iyisi yerinde satış ve servis desteği sağlayacak gerçek anlamda küresel bir satış ve servis ağı sağlar.

Yamaha SMD İnovasyonları Otomotivde Verimliliği ve Kaliteyi Artırıyor

Yamaha, SMTconnect’te 1 STOP SMART SOLUTION ve gelişmiş yazılımı öne çıkaracak

Yamaha modüler, yüksek verimli çift hatlı premium SMD YRM20DL’yi piyasaya sürüyor